[PL/EU] [WTS] Framework 12 Case

Polish description below

Hi!I have a repair and tuning kit for the Framework 12 laptop for sale, in the bubblegum colour. I’m selling it because I need more subtle colors for work and university. I would prefer to trade for the sage or grey version, but a straight purchase without a trade is also possible. Shipping within Europe only—I won’t ship further, and unfortunately, I can’t ship via UPS Parcel Lockers as I don’t have one nearby.

The kit includes:

-Top cover (A shell)

-Bottom cover (D shell)

-Hinges

-Bezel (screen surround)

-2x USB-C Expansion Cards

Price for these elements: 150€/640zł. Selling and shipping by eBay or Vinted (if You are from the country that is connected with Poland on this platform). I chose these platforms becouse they provide buyer protection, which includes package protection.

Everything is in the bubblegum color, scratch-free, crack-free, and in perfect condition (the laptop was rarely used). Only the hinges are slightly dusty/dirty (it looks like some lint got stuck to them).

Additionally, I can throw in a black laptop sleeve—it’s hard and sturdy on the outside, soft on the inside. Unfortunately, the tag has been cut off, so I don’t know the brand (+€10 / 40 PLN). If you want to trade, I can also add a bubblegum screwdriver in good condition, with slight wear on the flat end (but I’m only including it in a trade deal) (+€5 / 20 PLN).

All items are odorless and come from a pet-free and smoke-free home.

If you have any questions or would like more photos, feel free to ask and I’ll send them via comments Have a nice day!

Hej!

Mam na sprzedaż zestaw naprawczo-tuningowy do laptopa framework 12, w kolorze bubblegum. Sprzedaję, bo potrzebuję bardziej stonowanych kolorów do pracy i na studia. Najchętniej zamieniłabym się na kolor sage albo grey, ale opcja zakupu bez wymiany też jest możliwa. Wysyłka do Europy, nie wysyłam dalej i niestety nie wysyłam UPS paczkomat bo nie mam w okolicy. W zestaw wchodzą:-górna klapa obudowy-dolna klapa obudowy-zawiasy-bezel (klapa pod ekranem)-2 porty usb-cWszystko w kolorach bubblegum, bez rys i pęknięć w stanie idealnym (laptop był mało używany). Jedynie zawiasy są subtelnie przybrudzone (wygląda jakby jakieś paprochy się przylepiły) Dodatkowo mogę dorzucić etui na laptop w kolorze czarnym, twarde i solidne, w środku miękkie, niestety metka wycięta więc nie znam marki (40zł). Jeśli chciałbyś się wymienić, do wymiany jest jeszcze śrubokręt w kolorze bubblegum w stanie dobry, z lekkim zużyciem na płaskim końcu (ale daję go do zestawu tylko przy wymianie) (20zł). Elementy nie pachną niczym, są z domu bez zwierząt i papierosów.

Jeśli zdecydowałbyś się na wymianę lub kupno to zrobimy to przez Vinted/Olx (aby mieć zabezpieczenie min. przesyłki przez pakiety ochronne), gdzie mam już zamieszczone ogłoszenia.Gdybyś miał jakieś pytania lub chciałbyś więcej zdjęć, to chętnie odpowiem na nie i podeślę przez komentarze :slight_smile:

Miłego dnia :slight_smile:

1 Like